Ohridské jezero

Autor: , 29.8.2017

Kruh se pomalu uzavírá… Pá přeplanoval trasu a k Ohridskému jezeru jsme to vzali zkratkou přes Albánii. S loňskou trasou jsme se protnuli v jižní části jezera v městečku Pogradec a pokračovali po východní straně jezera do Makedonie směr Ohrid.

Cestou Pí četla komentáře k mému vyprávění. Nějaká známá nebo kamarádka psala, jak jejich pejsek v noci poblil čisté povlečení v posteli. To mě inspirovalo,  představil si blitinky,  udělalo se mi špatně a vyblil se po dlouhé době v autě 😉 

Skoro jsem nepoznal kemp na břehu Ohridského jezera, co tam bylo letos lidí. A to jsme nocovali pár metrů od místa, kde vloni první noc na naši cestě do Albánie. Ještě koupel v nádherně čisté vodě, poslední noc dovolené aby druhý den předlouhá otravná cesta domů. 

Cestou aspoň vytáčím páníčky požíráním všeho, co najdu na odpočívadlech na zemi. Nadávají mi do dobytků, ale za tu srandu to stojí. Jen mi možná bude zase špatně a pobliju auto. Haf.

Comments are closed.

https://www.outlookindia.com/outlook-spotlight/gucci-replica-2023-top-websites-to-buy-gucci-high-quality-bags-news-319714 gucci replica gucci replica bags Replica Gucci bags replica bags replica bags https://www.outlookindia.com/outlook-spotlight/best-dior-replica-bags-for-sale-aaa-quality-fake-christian-dior-news-323472 Dior Replica Bags Dior Replica Replica Bags Fake Christian Dior Christian Dior Fake Best Replica Bags Quality Replica Bags Replica Designer Bags Luxury Replica Handbags https://www.outlookindia.com/outlook-spotlight/replica-designer-bags-top-luxury-replica-handbags-stores-for-sale replica bags Replica Handbags< Best replica bags Designer replica handbags https://medium.com/@weikkokvmwoem/buy-now-best-replica-hermes-birkin-bags-13c3d16610b9 https://medium.com/@bertiebuffum/seeking-replica-luxury-bags-but-at-an-affordable-price-point-a7d43ca26822 https://sites.google.com/view/dolabuyru/ Replica Designer Bags