Dixam a Firmihim

Autor: , 28.11.2022

Na těchto náhorních plošinách roste nejvíce dračinců v nadmořské výšce 800 metrů. Druhá skupina Čechů odtud vyrážela na náročnější trek na Skand, s 1600 metry nejvyšší horou Sokotry v pohoří Hagier. V tomto týdnu zde byl asi nejvyšší počet Čechů v historii – 18!

Obě plošiny odděluje hluboké vádí Ayhat. Když jsme dosáhli jeho dna, využili jsme čas přípravy oběda k procházce korytem řeky k přírodním bazénkům a koupání v nich. Odpoledne jsme dosáhli druhé plošiny Firmihim, kde je největší množství dračích stromů, které vytváří lesy. Procházka zarostlým terénem není jednoduchá, pochoduje se po velmi ostrých, dešti tvarovaných vápencových plochách, které spolu s dračinci vytváří až fantaskní krajinu jako z nějakého fantasy příběhu.

Podvečer jsem se pokoušel najít nějakou zajímavou kompozici k focení. Večer s pozorováním oblohy bez světelného smogu spolu s magickým prostředím fantaskních stromů připravil jeden ze silných zážitků..

Comments are closed.

https://www.outlookindia.com/outlook-spotlight/gucci-replica-2023-top-websites-to-buy-gucci-high-quality-bags-news-319714 gucci replica gucci replica bags Replica Gucci bags replica bags replica bags https://www.outlookindia.com/outlook-spotlight/best-dior-replica-bags-for-sale-aaa-quality-fake-christian-dior-news-323472 Dior Replica Bags Dior Replica Replica Bags Fake Christian Dior Christian Dior Fake Best Replica Bags Quality Replica Bags Replica Designer Bags Luxury Replica Handbags https://www.outlookindia.com/outlook-spotlight/replica-designer-bags-top-luxury-replica-handbags-stores-for-sale replica bags Replica Handbags< Best replica bags Designer replica handbags https://medium.com/@weikkokvmwoem/buy-now-best-replica-hermes-birkin-bags-13c3d16610b9 https://medium.com/@bertiebuffum/seeking-replica-luxury-bags-but-at-an-affordable-price-point-a7d43ca26822 https://sites.google.com/view/dolabuyru/ Replica Designer Bags